maandag 26 september 2016

Komend weekend: GP Neerpelt en Cyclocross Gieten

Komend weekend worden twee veldritten live op tv uitgezonden. Op zaterdag 1 oktober wordt de GP Neerpelt live uitgezonden door Telenet Play Sports. Deze veldrit is een onderdeel van de Soudal Classics. Op zondag 2 oktober is de Cyclocross Gieten in Belgiƫ live te zien bij Telenet (op Play Sports en Playtime) en bij Proximus. In Nederland is de veldrit van Gieten live te zien op de regionale zender RTV Drenthe. De Cyclocross Gieten is een onderdeel van de Superprestige Veldrijden

Meer info:

dinsdag 6 september 2016

Veldritten live op tv in september 2016

Welke veldritten zijn in september 2016 live op tv te zien? Op zondag 11 september is de Brico Cross Geraardsbergen de eerste veldrit van het seizoen die live op tv wordt uitgezonden. Deze cyclocross is te zien op de Vlaamse commerciĆ«le zender VTM. 

Vervolgens reist het veldritpeloton naar Amerika, waar de eerste twee wedstrijden van de UCI wereldbeker veldrijden plaatsvinden. Op 21 september wordt de Cross Vegas in Las Vegas verreden. Op 24 september vindt in Iowa City de Jingle Cross plaats. Deze beide wedstrijden zijn live op tv te zien bij Telenet (op zowel Play Sports als Playtime)  en zijn daarnaast ook live op het internet te zien, onder meer via een livestream op het Youtube Channel van de Internationale Wielerunie UCI.